Det här inlägget uppdateras löpande. Den senaste informationen hittar du längst ned.

Com Hem har tidigare informerat om att TV4-kanalerna och C More mest troligt skulle försvinna från utbudet från och med 30 oktober klockan 23:59. Detta till följd av att avtalet mellan parterna löper ut och de inte funnit en ny överenskommelse. Så blev emellertid inte fallet, kanalerna är fortfarnde tillgångliga för oss. För mer information om vad förändringen skulle  innebära och vilka ersättningskanaler som skulle sätts in i grundutbudet, klicka på länken nedan:

Uppdatering 2020-11-02:
Enligt ett pressmeddelande igår, söndag, har Com Hem och TV4 Media kommit överens om att förlänga det befintliga avtalet till klockan 23:59 den 3 november. Vi återkommer när ny information meddelas.

Uppdatering 2020-11-04:

Com Hem och Telia har nu kommit överens om ett ramverk för ett nytt avtal om rätten att visa TV4-kanalerna och C More. Därmed fortsätter TV4, Sjuan, TV12 och C More att sändas som vanligt under november månad. Parterna fortsätter att förhandla klart återstående detaljer i avtalet, och vi återkommer så snart vi får besked om att man avtalat om en långsiktig lösning.