Föreningskontorets nya telefontider

På grund av sjukdom ändrar föreningskontoret telefontiderna. Följande telefontider gäller från och med 24/5 2021 och tills vidare:

Tisdag till torsdag kl. 07.00–10.00 och kl. 15.00–16.00

Du kan alltid kontakta föreningskontoret på info@porkala.net, så hanteras ditt ärende så fort som möjligt.

Tips för att enkelt förhindra utlåsning

Ett akut ärende som kan behandlas av föreningeskotoret, men som är väldigt enkelt att förhindra, är när en Aptusbricka slutar att fungera och att en boende därmed inte kan ta sig in genom porten. Problemet är enkelt att undvika genom att du kopplar ditt mobiltelefonnummer till porttelefonen. På så vis kan du släppa in dig själv genom att ringa till din mobil via porttelefonen. Hör av dig till föreningskontoret om du vill ha hjälp med att koppla ditt mobiltelefonnummer till porttelefonen eller om du undrar hur porttelefonen fungerar.

Övriga kontaktuppgifter

Förvaltare

Kontakta vår förvaltare från Fastum vid frågor om din lägenhet, vad som gäller vid renovering och försäljning, ansvarsfördelning vid vattenskador med mera.

Du kontaktar vår förvaltare, Annika Uhlin, via e-post eller telefon.

Mailadress: annika.uhlin@fastum.se

Telefonnummer: 08-586 344 18.

Primär

Vid skada i din lägenhet eller i föreningens gemensamma utrymmen, såsom trasig tvättmaskin i gemensam tvättstuga, entrédörr som inte går att stänga eller pågående vattenskada, ska du kontakta Primär. Du gör felanmälan på Primärs webbplats: www.primar.se – klicka på Kundservice & Felanmälan, skriv ”Brf Porkala” i fältet Kund/företag och välj ”Bostadsrätt” i fältet Fastighetstyp.

Du kan även ringa eller maila till Primär.

Öppettider: helgfria vardagar kl 08:00–16:00

Telefonnummer: 08-120 027 08

Mailadress: felanmalan@primar.se

Fastighetsjour

Kontakta fastighetsjouren vid akuta ärenden, vardagar kl. 16:00–08:00 samt helgdagar. Notera att om situationen inte bedöms som akut står du själv för kostnaden.

Telefonnummer: 010-47 05 381

Simpleko, ekonomisk förvaltning

Har du frågor om avgifter eller hyror ber vi dig kontakta Simpleko.

Öppettider: måndag till fredag kl. 09:00–12:00

Telefonnummer: 018-66 01 60.